Piet Quartel


Mijn naam is Piet Quartel. Opgegroeid in een prostentants christelijk agrarisch gezin. Degelijk en veilig. En in een natuurlijke omgeving. Ik ben daar dankbaar voor. Na mijn afstuderen aan de universiteit voor diergeneeskunde bleven naast veel kennis en antwoorden ook vragen over. Vooral de vraag wat is ziekte en wat is gezondheid was niet bevredigend beantwoord.

De eerste jaren na afstuderen liet ik deze vraag liggen en werkte als regulier dierenarts in diverse praktijken in Nederland en ook een periode in West-Afrika. De zoektocht leidde mij al werkende naar de homeopathie en diens inhoud en toepassing in de praktijk voor gezelschapsdieren opende een pad naar een ander niveau van weten en ervaren.

Hier was en ben ik heel blij mee! Echter de weg van heling gaan is, naar eigen ervaring, soms ook confronterend. Genezen is ook waarheid omhelzen.
Sinds 1993 verdiep ik me in homeopathie en holistische geneeswijzen.
De verscheidene cursussen op dit terrein resulteerden in het behaalde diploma van klassiek homeopaat alsmede een graad in lichaamswerk.

Mijn grote bewondering voor de schoonheid van de natuur gecombineerd met de belangstelling voor levensbeschouwing en de liefde voor tuin en cultuur sluit heel mooi aan op de weg van de homeopathie.
Deze weg is een weg van genezing!
Graag vergezel ik u een tijdje op uw weg.


Namaste Webdesign